ТОП-10 позитивних новин з України за минулий тиждень

1. Прокуратура затримала екс-заступника голови "Нафтогазу" і екс-керівника "Чорноморнафтогазу" Олександра Кацубу. Кацуба був затриманий біля свого будинку Військовою прокуратурою спільно з групою ГПУ Володимира Жербицького з розслідування економічних злочинів часів Януковича.


2. Суд постановив арештувати або відпустити під заставу у розмірі 200 млн гривень керівника одного з підприємств, задіяного в ланцюжку фактичного розкрадання українського газу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький. Також по цій справі проходять ще 7 осіб і загальна сума їх застави складає 1,6 млрд. грн..

3. Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримала на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 40 тис. гривень командира патрульної роти Національної гвардії України.

4. Таллінн видасть Києву громадянина Естонії Володимира Полякова, якого підозрюють в участі в бойових діях на стороні бандформувань терористичної організації ЛНР. Це просто офігєнна новина. Знаєте чому? А тому що вона робить сумними лохами всіх тих політиків, які кричать що Президент планує помилувати всіх терористів, включаючи Моторол, Захарченок та бойовика з позивним «Секс». І як тільки Банкова не намагалася достукатися до здорового глузду цих базікал та пояснити їм, що під амністію підпадають лише ті, хто не був причасний до тяжких злочинів - результат нульовий. А тут на тобі - Україна заморочилась за терористом, який взагалі є громадянином Естонії та вимагає видати його для українського суду. Тобто влада на конкретному прикладі показала, що не буде всепрощення і амністують лише сумовитих ватанів.

5. У п'ятницю, 17 червня Рада ЄС продовжила на рік санкції щодо анексованого РФ Криму.

6. ‪#‎ХатєліПажітьКакЛюді‬. Жителі Криму стали частіше скаржитися на порушення прав людини, повідомила уповноважений з прав людини Тетяна Москалькова (до-речі, офігєнне прізвище). Скаржаться в основному на розмір пенсій і проблеми із землею, каже кримський омбудсмен.

7. СБУ готова прийняти делегацію комітету ООН з попередження тортур та продемонструвати всі приміщення, де на думку делегації СБУшники катують затриманих людей.

8. СБУ зловила дипломата Генерального консульства Російської Федерації у Харкові на спробі дати хабар одному з українських правоохоронців. Росіянин пропонував 400 доларів США за видачу посвідчень водіїв на своє ім'я та ім'я ще одного представника іноземної консульської установи. Таке враження, що в росіян вже рефлекс, як у собаки Павлова - як тільки вони бачать людину в формі, одразу прагнуть дати їй хабаря.

9. Виробник електрообладнання та телекомунікаційних систем Fujikura (Японія) в жовтні поточного року планує запустити в експлуатацію ще один завод кабельних мереж для автомобілів у Яворівському районі Львівської області.

10. Представники корейської компанії Posco-Daewoo планирют будівництво зернових терміналів в Україні. Про це заявив президент корпорації Posco-Daewoo Кім Санг Янг під час зустрічі з міністром аграрної політики та продовольства України Тарасом Кутовим.

Ну і трохи про Рашку, ну щоб поржать.

1. Норвегія оголосила про масштабне зміцнення своєї обороноздатності і модернізацію військового сектора з метою захисту від непередбачуваних дій Росії. Причому особливо хочеться звернути увагу на формулювання «від непередбачуваних дій». Тобто за Росією вже чітко закріпився образ «абізяни з гранатою».

2. ‪#‎ВМірєЖівотних‬. Семеро російських футбольних фанатів, які поверталися з чемпіонату Європи у Франції, у четвер, 16 червня, вчинили напад на трьох іспанських туристів у німецькому Кельні.

3. ‪#‎МєльдонійНаГубахНєОбсох‬. Міжнародна федерація легкої атлетики залишила в силі санкції проти Росії і не допустила спортсменів країни до участі в Олімпійських іграх-2016.

4. Перли від Карліто:

- В ході свого виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі Путяша заявив, що США є єдиною наддержавою. Росія це приймає і готова співпрацювати зі Сполученими Штатами. Після цих слів у вбиральні МакДональдса в Москві повісився Міхаіл Задорнов.

- Путяша знову погодився на збройну місію ОБСЄ на Донбасі. Проте крутіше цієї новини, лише сама цитата від Карліто: «Згоден з Петром Олексійовичем Порошенком з приводу того, що потрібно посилити місію ОБСЄ, аж до того, щоб дозволити спостерігачам місії ОБСЄ мати при собі вогнепальну зброю». Тобто виявляється, що в Україні вже не Хунта, а «Петро Олексійович». І питання його легітимності вже навіть не стоїть в Кремля, бо Карліто з ним «погоджується».

Нє, ну звичайно кремлівський педофіл вкотре збреше і нічого виконувати не буде. Ми ж ні в банє, і тута нєма ні голих, ні дурних. Питання не в цьому. Ці новини прекрасні тим, що вони подібно кислоті будуть поступово розчиняти нервову систему російської та нашої вати, які поступово будуть втрачати повагу до свого міні-бога. В їх рудиментних головах буде закрадатися сумнів в адекватності Карліто та його «особливої місії на землі». І цей сумнів буде пожирати зсередини з шаленою швидкістю.

За це і вип'ємо!

Доброго ранку, Хунта!

ТОП-10 позитивних новин з України за минулий тиждень ТОП-10 позитивних новин з України за минулий тиждень Reviewed by Unknown on 6/18/2016 04:43:00 пп Rating: 5
Загрузка...
На платформі Blogger.