Чи вчинить Франція так, як радить Україні

Сподіваюся Франція вчинить так, як радить нам: Ну там переговори з терористами почне (бажано десь в Британії), запропонує їм шматочок Альп, вибори, амністію... це було б так по-європейськи.
Я особисто засуджую будь-які прояви тероризму, екстремізму, застосування сили, матюки і гучне прослуховування музики Шнура.
Проте не можна робити різких рухів. Ігіл має бути почутий!
Я б запропонувала Оланду сісти за стіл переговорів з бойовиками, хоча етичніше називати їх ополченцями. Як третю сторону переговорів можна було б взяти Британію.
Не можна розпалювати конфлікт який назріває. Інакше відповідальність за подальші жертви може лягти саме на уряд Франції.
Ми не можемо стверджувати про якусь конкретну агресію зараз - швидше про громадянську війну на території міста Париж, де непочуті верстви населення намагаються достукатися до влади.
Думаю Парижу варто надати особливий статус та терміново провести там місцеві вибори.
Після цього можна буде вести перемовини про спрощений візовий режим для в'їзду французів в Карпати. У випадку загострення конфлікту Україна може гарантувати Франції допомогу у вигляді 200 гумострільних фортів і тренера з бойового гопака
Чи вчинить Франція так, як радить Україні Чи вчинить Франція так, як радить Україні Reviewed by Редактор on 11/14/2015 06:46:00 пп Rating: 5
Загрузка...
На платформі Blogger.