Чому Україна не може вчинити з терористами так як Франція

Судячи по соцмережах, українське суспільство розділилось на два табори.
Одні біжать до посольства з квітами, ставлять на аватарку французький прапор і розмазують соплі про невинно убієнних.
Інші ж намагаються потролити французів пропонуючи вчинити так само як Олланд радив українцям, ну типу почати переговори з терористами почне (бажано десь в Британії), запропонує їм шматочок Альп, вибори, амністію... це було б так по-європейськи.
Є й такі, що знайшли привід покритикувати Порошенка: мовляв Олланд за декілька годин ввів надзвичайний стан, закрив кордони і підняв силовиків, а Порошенко ось вже півтора року нічого зробити не може.
З цього приводу скажу наступне. Навідміну від України Франція може дозволити собі діяти рішуче, бо коли українці стояли в черзі за безкоштовною гречкою, чи за 100 гривень махали прапорами на проплачених мітингах, французи будували державу, розвивали економіку, боролись з корупцією.
Французи не голосували на виборах за відвертих бандитів, корупціонерів і популістів... а українці голосували...
В результаті у нас корумпована держава, з ворожою агентурою у всіх органах, яка розкрадала цю державу всі 24 роки ( і продовжує), а у Франції сильна і економічно розвинута держава, з сильною і забезпеченою всім необхідним армією.
Ми обурюємся, що французи не несли квіти до посольства України після обстрілу Маріуполя, після Волновахи. 
Але я не пригадую, щоб українці несли квіти до посольства Кенії, де у квітні цього року розстріляли 147 студентів.
А все дуже просто, ми для Франції як і всього ЄС така сама відстала африканска країна як і Кенія. 
Тому і пропонують нам різного роду мирні плани, щоб якнайшвидче позбутись від геморою.
Шановні українці, якщо ми й далі будемо сидіти склавши руки  і чекати  що хтось нам прийде і зробить нам Європу, то я вас розчарую. 
І проблема тут не в Порошенку, Яценюку чи будь кому іншому, був би зараз президентом Ярош ви б так само його критикували... проблема в нас бо ми не звикли думати, ми завжди ведемося на популістичні гасла і солодкі обіцянки а потім бідкаємся що яка в нас влада погана.
Владу обирає народ, а народ має таку владу на яку заслуговує
Павло Заєць 
Чому Україна не може вчинити з терористами так як Франція Чому Україна не може вчинити з терористами так як Франція Reviewed by Редактор on 11/15/2015 03:22:00 пп Rating: 5
Загрузка...
На платформі Blogger.