"Руского міра" не буде: донбаським ватникам помахали ручкою

В окупованого Донбасу свої топ-теми. Поки ми говоримо про вибори в Маріуполі, про збитий Су-24 чи енергоблокаду Криму, вони обговорюють хоч і не свіже, але знакове для них судове рішення з РФ.
Бологовський міськсуд Тверської області визнав неможливість утискань в Україні за національною (!) і мовною (!) ознаками. 
Чого так чесно вирішив суд? Бо за цим стоїть велика політика і великі гроші, яких немає в Путіна.
Суд, власне, мав пояснити, чому міграційна служба РФ не надає "путінським" вигнанцям з Донбасу офіційний статус біженців. 
Статус цей – це гроші з порожнього російського бюджету, статус цей – потенційна небезпека бунтів і злочинів по всій і без того вибухонебезпечній Расєї.
Коротше, Путін дав команду судам помахать ручкою українцям, пояснивши, що у вас в Україні усе мирно і демократично – дуйте туди. 
Це рішення роздратувало й охолодило купу ватників, які розуміють, що "рускій мір" для них не настане ані в регіональному вимірі, ані в індивідувальному порядкові...
Шкодую... Хай би сиділи там, куди мріяли поїхати, і смоктали з бюджету те, що йде на війну проти нас(.
Олександр БРИГИНЕЦЬ
"Руского міра" не буде: донбаським ватникам помахали ручкою "Руского міра" не буде: донбаським ватникам помахали ручкою Reviewed by Редактор on 11/30/2015 06:18:00 пп Rating: 5
Загрузка...
На платформі Blogger.